Spåra order

Spåra beställning och kontrollera orderstatusen genom att mata in ditt order-nr och e-post. När du handlar hos oss vill vi att du alltid ska känna dig informerad om var dina produkter befinner sig. För att ge dig en tydlig översikt över din beställnings resa har vi skapat olika orderstatusar. Här förklarar vi vad varje status innebär:

  • Avbruten: Förmodligen för den inte blivit betald
  • Pausad: Var god kontakta supporten.
  • Behandlas: Ordern har blivit betald och förbereds för utskick
  • Färdigbehandlad: Ordern är lämnad till Postnord & bör dyka upp inom 2 – 6 arbetsdagar

För att spåra din beställning, anger du ditt beställningsnummer och klickar på ”Spåra”. Uppgiften finns i ditt kvitto och i beställningsbekräftelsen du fick via e-post.


När får jag hem min beställning?

Sveriges posthantering är värdelös och Postnord har nu börjat dela ut brev varannan dag, ni kan enkelt kontrollera er utlämningsdag genom att mata in ert postnummer på deras hemsida, tryck här för att komma till “Sök utdelningsdag“.

Problem med att spåra beställning?

Bekymra dig inte! Vi förstår att det kan hända att viktig information som ordernummer eller e-postadress ibland kommer bort, särskilt i dagens snabba värld där vi hanterar så många uppgifter samtidigt. Om du av någon anledning har förlorat ditt ordernummer, eller om du känner dig osäker på exakt vilken e-postadress du använde vid tidpunkten för din beställning, vill vi att du ska veta att du inte är ensam. Vi står här, redo och villiga att bistå och se till att du får all den hjälp du behöver för att lösa situationen.

Vänligen kontakta vår kundtjänst på mailen nedanför eller använd kontaktformuläret på startsidan:

[email protected]

När du kontaktar oss, ha gärna så mycket information som möjligt till hands, som ditt fullständiga namn, leveransadress eller produktinformation. Detta kommer hjälpa oss att snabbt lokalisera din beställning.

Tack för ditt tålamod, och vi ser fram emot att hjälpa dig!

Kundvagn0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0